O sambata lejera :)

Astazi este prima zi cand simt ca vine primavara. Este frumos afara, soarele este domol si se straduieste sa aduca o bucurie, care se transpune ba intr-un mers mai sprintar si entuziast, ba intr-un zambet, ba in priviri. Mai adie si vantul un pic, asa intr-o doara nici sa nu te supere, da’ nici sa nu uiti complet ca abia a plecat iarna.

Pe aceasta vreme perfecta, am pornit sa explorez din bucuriile machiajului facut corect, frumos, ca la carte. Ei bine, am aflat ca in machiaj prima regula este ca… NU exista nicio regula. Insa m-am prins ca exista o randuiala (a modului in care se aplica produsele, o succesiune de pasi) si barometrul bun-simt cand vine vorba de cantitati si intrepatrunderi de culori. Adesea se spune ca machiajul este o masca care aduce in exterior un alt om decat esti, iar ca orice masca, ascunde, acopera. Pentru mine este altfel. Eu percep machiajul mai mult ca pe un exercitiu estetic, de a te face si mai placut decat esti deja (pentru ca, sa fim sinceri, daca esti o persoana antipatica, trasatura de caracter nu ti-o schimba nici 10 tone de machiaj 🙂 ). Este frumos sa iti descoperi chipul cum isi schimba mina, cum isi invioreaza privirea sau creaza impresia de profunzime a privirii, de mister sau cum atitudintea si dispozitia se transforma la atingerea diferitelor texturi si culori de machiaj.

Mi-a placut descoperirea de azi a unei noi expresivitati a prorpriei infatisari si cum am deprins sa manuiesc ustensilele de machij, degradeurile din aceeasi gama de culori si cum cu foarte putin poti crea o schimbare, nu doar de infatisare 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s