Handcrafted shoes

Sunt mare amatoare de obiecte vestimentare si accesorii lucrate de creatori si imi place sa explorez aceasta zona. In felul acesta imi imbogatesc viziunea asupra lucrurilor si descopar cum unicitatea capata sens in contextul propriei personalitati. La fel imi educ si simtul estetic si gustul pentru frumosul care imi vine bine si care vorbeste despre mine in exterior fara sa fi scos vreun cuvant.

De curand am avut o revelatie; revelatia pantofilor care spun o poveste, pe care incepi sa o intelegi si sa o simti in momentul in care ii pui in picioare. Spun o poveste despre unicitate, despre acel altfel, pe care il cauti cu mintea in momentul in care iti imaginezi perechea de pantofi ideala, dar rar il vezi in realitate in fata ochilor sau mai bine spus in picioarele tale đŸ™‚

Dincolo de creatiile minunate, care te poarta intr-o poveste medievala sau iti spun o poezie plina de culoare, despre matasuri inflorite “marite cu firul”, despre anotimpuri, despre maretie si distinctie, te intalnesti cu un spatiu care le pune in valoare. Pe un fundal alb, curat precum foaia alba de scris sau panza de sevalet pantofii vibreaza si palpita. Iti atrag atentia, ii vezi cu privirea si incepi sa-i doresti cu inima.

Pantofii si magazinul despre care va povestesc, chiar daca par de vis, sunt reali đŸ™‚ Este vorba de brandul Nalia Varam, iar magazinul cu acelasi nume este pe strada Roma, nr.5, daca mai tineti minte, acolo unde era barul The ’50’s. Frumos loc si atunci, dar si acum.

Advertisements

One thought on “Handcrafted shoes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s